Az SMR Program célja

Bizonyára Te is tudod, hogy az SMR hengert speciális problémák esetén is eredményesen lehet használni. Ehhez azonban a henger csak egy szükséges eszköz, ami nem elég a sikerhez. A különleges problémákhoz kapcsolódó ismeretanyagokkal, az SMR Program segítségével hatékonyabb leszel. Ha csak a hengertől, vagy más masszázseszközöktől várod a sikert, könnyen csalódhatsz és kidobsz az ablakon több ezer forintot.

Problémaközpontú programjaink a civilizációs ártalmak okozta panaszokra fókuszálnak. Tapasztalataink szerint a leghatékonyabb gyakorlatokat, valamint a speciális masszázseszközök használatát is megtanítjuk, a szükséges ismeretekkel kiegészítve.

Különleges SMR Programok

  • Narancsbőr eltüntetése otthon
  • Testharmónia kisgyermekes anyukáknak
  • Stresszkezelés és stresszoldás

Szakértőink a speciális problémák specialistái, a sportban és a rehabilitációban jártas szakemberek, akik emelt szintű képzéseken folyamatosan fejlesztik ismereteiket.

Az egyre nagyobb és széleskörűbb érdeklődésre való tekintettel országszerte, különböző időpontokban és helyszíneken folyamatosan szervezünk problémaközpontú programokat és SMR tanfolyamokat.

SMR Program
Az SMR Program felépítése

Ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy az SMR tecnikák akár speciális esetekben is működnek, néhány egyszerű teszttel kezdjük a programot. Bár a leggyakrabban használt eszköz a masszázshenger, megismerheted és kipróbálhatod az SMR labdákat és az SMR botot is, valamint ezekkel az eszközökkel végezhető gyakorlatvariációkat is.

A legnagyobb hangsúlyt arra helyezzük, hogy megtanuld helyesen alkalmazni a problémák ellen leginkább hatékony SMR henger gyakorlatokat. A speciális problémákra fókuszáló ismeretanyagok pedig hatékonyabbá teszik számodra a technikákat.

A tanfolyam után fontos, hogy rendszeresen alkalmazd a tanultakat, ezért a gyakorlatokat videókon is bemutatjuk, és 3 hónapig ingyenes hozzáférést biztosítunk számodra!

Amit érdemes magaddal hoznod...
  • kényelmes sportruházat
  • jegyzetfüzet, toll – a kurzus elméleti részénél lehet rá szükséged
  • víz – az SMR gyakorlatok méregtelenítő hatása miatt

Időpontok

A részletekért kattints!

Fontos!

A létszám limitált! A részvételt a regisztráció és a program díjának befizetésének sorrendjében biztosítjuk!
d

Referenciák

Gödrösi Ádám vagyok, tanárként és edzőként dolgozom. Javarészt artistákkal foglalkozom, ezek mellett pedig egy saját testsúlyos edzésrendszert állítottam össze, ami nemrégiben indult el Gymnastics Method néven, és a szertorna alapú edzést próbálja átadni olyan emberek számára, akik érdeklődnek a saját testsúlyos vonal iránt.

Egy évvel ezelőtt vettem részt Csíky Feri SMR System alapkurzusán, majd a Szakértői kurzuson is, és SMR System Szakértőként tartottam már többször is Alapkurzust. Személy szerint nekem nagyon sokat segített ez a módszer, leginkább az edzés utáni regenerálódásban, valamint a megfelelő lazaság és ízületi mozgékonyság elérésében. Ezt a módszer épp ezért beleépítettem a saját rendszerembe is, mint kiegészítő technikát. Nagysikerrel alkalmazom mindazon emberekkel, akik megkeresnek engem különböző problémákkal, leginkább tartásbeli hibákkal, akik saját testsúlyos edzést folytatnak.

SMR System Szakértőként ajánlom az összes edző kollégának, aki szeretne vendégeivel jobb eredményeket elérni.

Gödrösi Ádám
Gymnastics Method

Eszes András vagyok, Strongfirst kettlebell, és RMAX Tacfit instruktor, a 13. kerületben tartok edzéseket, az óráimon a 20-40 év közötti korosztály fordul meg jellemzően.

Az SMR Systemmel évekkel ezelőtt találkoztam, és a saját edzéseimben teszteltem eleinte, és amióta edzéseket tartok, ott is rendszeresen alkalmazzuk. Egyrészt edzés előtt a megfelelő, szükséges mozgástartomány megnyerésére, másrészt edzés után, a regeneráció megkönnyítésére, és az izomláz elkerülésére, illetve kezelésére, utólag.

A hengert már az első találkozások alkalmával meg szoktam mutatni a tanítványoknak, és mindig meglepődnek a hatásától, amennyi mozgástartomány hirtelen megnyerünk vele. El se tudják képzelni, hogy ez lehetséges.

Ennek hatására többen vásároltak már a csoportjaimból hengert, és otthon is előszeretettel alkalmazzák.

A CsikySystem kurzusait minden mozgással foglalkozó szakembernek ajánlom, így gyógytornászoknak, terapeutáknak, edzőknek, hiszen egy átfogó, teljesen új szemléletet ad az emberi testről és a mozgásról, és remekül kiegészíti és megkönnyíti az emberekkel való munkát.

Eszes András
Strongfirst kettlebell instruktor és RMAX Tacfit instruktor

 

2011 óta oktatok kettlebellt Veszprémben majd Székesfehérváron is. Az SMR hengert már 4 éve használom a saját edzéseimben, de eredményességét látva a csoportjaimmal is megismertettem. Remekül lehet edzés előtt a mozgástartomány növelésére vagy edzés után a regeneráció elősegítésére alkalmazni. Csak pozitív visszajelzéseim vannak az otthoni használatáról is! Kitűnő kiegészítője a kettlebell edzéseknek egy alapos hengerezés az ülőmunka negatív következményeinek kivédésére.
Pribék István

Strongfirst kettlebell instruktor és FMS specialista

Gyógytornászként és hobbi sportolóként 2 – 3 éve használtam már az SMR hengert mielőtt elvégeztem az alap + extra tanfolyamot. Mégis rengeteg hasznos elméleti és gyakorlati tudással tértem haza. Sok apró, de nagyon lényeges információ hangzott el, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez módszer és az eszköz valóban hatékony legyen.

Azóta minden páciensemnél a 0. lépés a henger használatának a tanítása, mindegy, hogy sportoló vagy középkorú átlagember, fiatal vagy idősebb. Nem csodaszer, de a henger és a mögötte álló szemlélet minden kondíció esetén nagyon sokat tud a rehabilitációhoz hozzátenni.

Azt már meg sem említem, hogy saját „gondjaim”, milyen pozitív irányba változtak mióta tényleg jól használom az eszközt. Ahogyan a fasciák ott vannak az emberi testben mindenhol, a hengernek is ott kell lennie minden gyógyító, rehabilitációs tevékenységben.

Koncsek Krisztina

Gyógytornász, tanársegéd SZTE ETSZK Fizioterápiás Tanszék, ÉletReFormáló Stúdió, Szeged

Megosztás