Narancsbőr eltüntetése otthon

A narancsbőr kialakulása


A narancsbőr (cellulit) kialakulása hátterében
több tényező is állhat. A táplálkozás, a hormonrendszer zavarai mellett legfőképpen a mozgás hiánya. Utóbbi a kötőszövet rugalmatlanságát és a méreganyagok felszaporodását eredményezi a nyirokrendszerben.

Mozgás nélkül a vérkeringés és az anyagcsere lelassul. Bármilyen krémet is használunk a cellulit ellen, az csak átmeneti megoldást jelent. A kötőszövet rugalmasságát kell visszaállítani ahhoz elérjük a kívánt hatást.

A narancsbőr elleni krémek alkalmazása


Az
 otthoni kezelés esetén a narancsbőr elleni krém a leggyakrabban választott megoldás. Valamennyi zsírégető, fogyasztó, karcsúsító és bőrfeszesítő krém és ezekhez hasonlóan a cellulit elleni krém is akkor fejti ki a kívánt hatást, ha azt napi rendszerességgel használjuk.

Egyre több ilyen krém jelenik meg a piacon. Sajnos a hatóanyagok és az összetevők nem mindig ellenőrizhetőek, több esetben komoly bőrproblémát okoznak. Feltételezve, hogy a krém vivőanyagai, alkotóelemei és hatóanyaga megfelelő, minél mélyebben szükséges bejuttatnunk a bőrbe.

Többen próbálkoznak a cellulit masszázzsal otthon, mivel a masszőr által végzett masszázs sokszor fájdalmas és véraláfutásokat is okozhat, hasonlóan, mint, a zsírégető és az alakformáló masszázs.

A krémek hatékonyságát még a testtekercselés növelheti, akár otthon végezve, házilag. A tapasztalatok szerint a testtekercselés időigényes és csak átmeneti megoldást ad.

A rendszeres krémezés hatására a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, de a narancsbőr sok esetben nem múlik el. Ennek egyszerű oka a nyirokrendszer pangása, a nyirokerek és a vénás erek, azaz a visszerek gyengesége, aminek hátterében többek között a kötőszöveti gyengeség áll.

A narancsbőr otthoni kezelése - SMR masszázs


Az
SMR masszázs során használt SMR henger használata megoldást nyújthat. Heti 2-3 alkalom, alkalmanként 5-10 perc hengerezés már néhány hét múlva látványos eredményt hozhat.

Az alakformáló tornagyakorlatok és az SMR masszázs kombinációja, kiegészítve jó minőségű és megbízható forrásból származó hatóanyagot tartalmazó cellulit elleni krémmel rövid és hosszú távon is csökkenti a narancsbőrt.

A kötőszövet rugalmassá válik, a nyirokáramlás és a vérkeringés fokozódik, a vénás erek állapota javul. Az SMR masszázs kiváló lehetőség a narancsbőr elleni kezelés otthoni, biztonságos végzésére.

további infók és bejelentkezési időpontok SMR Narancsbőr Programra

Az SMR Narancsbőr Program

ügyfélszolgálati telefon:+36 20 400 5550

Programismertető

A 2 órás eseményen elsajátíthatod a narancsbőr megszüntetését elősegítő kötőszöveti önmasszázs ismereteit, gyakorlatait.

Kislétszámú csoportban, szakértő irányításával szerzik meg a résztvevők a legfontosabb elméleti és gyakorlati ismereteket.

A program ára

19 500 Ft

egy kiváló minőségű SMR hengert is tartalmaz.

Nem találtál megfelelő időpontot?

Akkor íratkozz fel a későbbi időpontokról értesítő hírlevelünkre:

Megosztás