SMR henger használatával a felhasználók saját maguk regenerálhatják testüket, ezáltal a stresszoldás, izomlazítás és egészségmegőrzés egyik legkiválóbb eszköze.
Mire ügyelj a henger kiválasztásakor?

Az SMR henger beszerzés szempontjai

smr henger

Típusok
Ma már többféle keménységű és extra bordázatú henger (pl. grid henger) van forgalomban. Mi ezeket csak haladóknak, vagy speciális esetekben ajánljuk, gyerekeknek, kezdőknek, időseknek semmiképpen. A túl erős, vagy fájdalmat okozó ingerek ugyanis feszültséget keltenek a testben, így az izomlazító henger pont a lényegét veszíti el. A képen a klasszikus, közepes keménységű hengerünk mintázata látható, amit mindenki sikeresen használhat!

Strapabírás
Az általunk forgalmazott 360GEARS masszázshenger a legmagasabb minőséget képviseli, rendszeres használat mellett sem deformálódik.

Mintázat
A mintázat
 lehetővé teszi, hogy használata során, ruhán keresztül is megfelelő ingert érjünk el, biztosítva a hatékony hengerezést.

Felhasználás
A megfelelő henger kiválasztásában szerepet játszhat az is, hogy laikus, amatőr sportoló vagy élsportoló fogja-e használni. A klasszikus, nagy SMR henger nyújtáshoz, izomlazításhoz és regenerációhoz optimális választás. Bizonyos esetekben fitness henger vagy jóga henger néven említik, de valójában ugyan arról a termékről van szó! Élsportolóknak és nagy, kötött izomzattal rendelkezőknek a grid masszírozó henger kipróbálása is ajánlott, mely erősebb, intenzívebb ingert ad a bordázata miatt.

Milyen henger típusok léteznek?

smr henger

Bár a gyakorlatok kényelmes és biztonságos végrehajtásához a klasszikus nagy henger ajánlott, létezik még két másik, speciális SMR henger is, melyeket különleges igények esetén szoktunk használni.

A közepes méretű henger remek útitárs, szállítása egyszerű, elfér egy sporttáskában. Gyerekek számára ideális. A közepes henger hossza a nagynak kb. a fele, azaz 45 cm, az átmérője ugyancsak 15cm.

A grid henger különleges felületű. Két különböző mintázat váltakozik rajta, melyek erősebb ingert adnak a testnek hengerezés közben. Emiatt csak haladóknak, vagy ritka, speciális esetekben ajánljuk, amikor a klasszikus henger már nem elég. Ezen kívül utazáshoz kiváló, hiszen a belseje üreges! Hossza 33 cm, átmérője 14 cm.

Praktikus tanácsok

Az SMR henger teljesen vízálló, így nedves szivaccsal, vagy akár a zuhany alatt is megtisztíthatod!

Kartondobozban érkezik, de anélkül is szállíthatod, mert igen strapabíró jószág.

Élettartama átlagos használat mellett akár 10+ év.

Az SMR hengert a következő neveken is ismerheted: fascia henger, nyújtó henger, torna henger.

Szerencsésnek tartom magam, hogy már az első hengerezés élményét az SMR System hengerrel tapasztalhattam meg. Optimális állagú, nem túl kemény, így nem okoz fájdalmat és nem túl puha, hogy elsüllyedjek benne. Később kíváncsiságból kipróbáltam más gyártók eszközeit is, de ilyen minőséggel, anyaggal sehol nem találkoztam. Már több, mint két éve használom és minősége változatlanul kiváló! A vendégeimnek is ezt ajánlom.

Gödrösi Ádám

Gymnastics Method

Vásárold meg SMR hengeredet a webshopban!

Rendeld meg nálunk az SMR hengeredet házhoz szállítással, vagy budapesti személyes átvétellel!

Tudd meg, hogyan juthatsz ingyen SMR hengerhez!

Ahhoz, hogy az SMR henger segítségével javíthasd a sportteljesítményed, vagy enyhíts a panaszaidon, szükséged lesz használati ismeretekre is .

Sokan azt gondolják, hogy internetes videókról elleshetik a hengerezés módját, vagy megkérik ismerősüket a betanításra. Az igazság az, hogy  a felmerülő kérdéseidre így nem kapsz választ, a gyakorlatokat leginkább egy tanfolyamon lehet elsajátítani.

Nagyon bevált a koncepció, jók és hatásosak a gyakorlatok. Főleg edzés után használom, de a családban derékfájást is sikerült “gyógyítani” vele.

Icsó Attila

Sportoló

Mára már több ezer elégedett hengertulajdonos van, akik a csapatunk által szervezett SMR tanfolyamokon és olyan problémaközpontú programokon vett részt, ahol megtanulták a szükséges ismereteket a henger helyes használatához.

Szenzációs hírünk van! Legújabb akciónk keretében SMR Tanfolyamaink és SMR programjaink résztvevőjeként INGYEN juthatsz hozzá a legjobb minőségű, 10.500 Ft értékű SMR hengerhez.

Megosztás