SMR henger használatával a felhasználók saját maguk regenerálhatják testüket, ezáltal a stresszoldás, izomlazítás és egészségmegőrzés egyik legkiválóbb eszköze.
Mire ügyelj a henger kiválasztásakor?

Az SMR henger beszerzés szempontjai

smr henger

Méret
A felhasználók visszajelzései alapján a 60 cm-es henger az ideális méret. Gyerekek és felnőttek számára is remek választás. Könnyen hordozható, utázas során sem foglal sok helyet.
A 100 cm-es henger leginkább ott tesz jó szolgálatot, ahol fix helye van, nem kell hozni-vinni. Edzőtermek, gyógytornászrendelők, rehabilitációs központok részére jó választás.

Típusok
Ma már többféle keménységű és extra bordázatú henger (pl. grid henger) van forgalomban. Mi ezeket csak haladóknak, vagy speciális esetekben ajánljuk, gyerekeknek, kezdőknek, időseknek semmiképpen. A túl erős, vagy fájdalmat okozó ingerek ugyanis feszültséget keltenek a testben, így az izomlazító henger pont a lényegét veszíti el. A képen a klasszikus, közepes keménységű hengerünk mintázata látható, amit mindenki sikeresen használhat!

Strapabírás
Az általunk forgalmazott SMR System masszázshenger a legmagasabb minőséget képviseli, rendszeres használat mellett sem deformálódik.

Mintázat
A mintázat
 lehetővé teszi, hogy használata során, ruhán keresztül is megfelelő ingert érjünk el, biztosítva a hatékony hengerezést.

Felhasználás
A megfelelő henger kiválasztásában szerepet játszhat az is, hogy laikus, amatőr sportoló vagy élsportoló fogja-e használni. A klasszikus SMR henger nyújtáshoz, izomlazításhoz és regenerációhoz optimális választás. Bizonyos esetekben fitness henger vagy jóga henger néven említik, de valójában ugyan arról a termékről van szó! Élsportolóknak és nagy, kötött izomzattal rendelkezőknek a grid masszírozó henger kipróbálása is ajánlott, mely erősebb, intenzívebb ingert ad a bordázata miatt.

Praktikus tanácsok

Az SMR henger teljesen vízálló, így nedves szivaccsal, vagy akár a zuhany alatt is megtisztíthatod!

Kartondobozban érkezik, de anélkül is szállíthatod, mert igen strapabíró jószág.

Élettartama átlagos használat mellett akár 10+ év.

Az SMR hengert a következő neveken is ismerheted: masszázshenger, fascia henger, nyújtó henger, torna henger.

Szerencsésnek tartom magam, hogy már az első hengerezés élményét az SMR System hengerrel tapasztalhattam meg. Optimális állagú, nem túl kemény, így nem okoz fájdalmat és nem túl puha, hogy elsüllyedjek benne. Később kíváncsiságból kipróbáltam más gyártók eszközeit is, de ilyen minőséggel, anyaggal sehol nem találkoztam. Már több, mint két éve használom és minősége változatlanul kiváló! A vendégeimnek is ezt ajánlom.
Gödrösi Ádám

Gymnastics Method

Megosztás