SMR System

ALAP és EXTRA kurzus

2015.11.18. Szeged

Oktatók

Csíky Ferenc, vezető oktató

Szervező

Vesszős Péter 70 367 6326

A képzés egyszerűen lehengerlő! 🙂

A téma, melyet az SMR kurzus dolgoz fel sokkal mélyebb és árnyaltabb, mint azt elsőre gondolnánk. Adott egy egyszerű eszköz, egyszerűen kivitelezhető gyakorlatokkal, melyet gyógytornászként nem csak a prevencióban, hanem a rehabilitációban is hatékonyan hasznosíthatunk.

A képzés rávilágít olyan területek, szövetek kezelésére, melyekkel tanulmányaink során méltatlanul keveset foglalkozunk. A legkomplexebb, testünket behálózó myofasciális rendszer lazítására, nyújtására szolgáló egyik legegyszerűbb technika. Az egyszerűsége mellett rendkívül hatékony gyakorlatrendszer, mely akár pár alkalom után jelentős javulást eredményez. A tanfolyam az elméleti háttér mellett olyan gyakorlati példákkal szolgál, mely az eszköz és használatának hatásmechanizmusát jól szemlélteti, igazolja.

A tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik egy egyszerű technika segítségével szeretnék még eredményesebbé tenni a munkájukat.

Gál Vera

gyógytornász, SZTE-ETSZK Fizioterápiás tanszék, tanársegéd

Kérdés, üzenetküldés az alábbi űrlap kitöltésével

Helyszín

Teremfoci pálya
Szeged, Kálvária sugárút 87.
(Info: katt az alábbi jelölőre!)

Szeged, Teremfoci pálya

A Kálvária ipari parkban a bejárattól egyenesen kell sétálni kb. 50 métert, majd balra fordulni. Egy magas épületre ki lesz írva, hogy „EU SPORT”. Az épületben a második emeleten található a teremfoci pálya.

Program

15.45 Regisztráció

16.00 Kurzus kezdés

18.15 Kávészünet

20.00 Befejezés

Megosztás