Hrabovszki Antalné Tündi

SMR System Szakértő,
Hódmezővásárhely, Orosháza, Mindszent

Elérhetőségek

 
+36 30 360 1099
http://tundilezer.hu/

Bemutatkozás

 
31 éve dolgozom fizioterapiás szakasszisztensként mozgásszervi betegekkel. Életem legfontosabb küldetése a mozgásszervi betegek panaszainak csökkentése és a prevenció. Az SMR hengerezés kiválóan alkalmas a ezen panaszok csökkentésére, megszüntetésére, sportolók, fiatalok és idősebbek fájdalmainak csillapítására. Az izom újra elnyeri optimális teljesítőképességét, könnyebben regenerálódik, megelőzhetőek a sérülések. A hengerrel végzett gyakorlatok egyszerűek, bárki el tudja sajátítani az egyes mozdulatokat megfelelő szakember irányításával. Saját hengerrel, heti 3×20 perc elegendő a fascia, vagyis a rostszövet regenerálódásához. Az izmok végzik a mozgást, az izompólya burkolja és kontrollálja az izmokat. Az izom könnyebben és gyorsabban regenerálódik, amikor az izompólya rugalmas. Ezt az állapotot az SMR hengerrel el tudjuk érni, amitől megszűnik a fájdalom, az izom merevség, az izomláz, rendeződik az alvás zavar. Ezeket az eredményeket saját magamon is tapasztaltam.

Kiknek ajánlom a hengert? Sportolóknak, izomépítőknek, fiataloknak a mozgásszegény életmód miatt kialakult hátfájdalomra. Irodai dolgozóknak, olyan pácienseknek, akik megterhelő izom munkát nem tudnak végezni, stresszoldásra, fájdalom csillapításra, méregtelenítésre.

A mottó pedig: Fáj mert nem mozgatom, nem mozgatom mert fáj. A hengerrel a szervezet megterhelése nélkül is átmozgathatjuk stresszes izmainkat és beindíthatjuk a szervezet öngyógyító folyamatait.
Hengerre fel!

Megosztás