Pap Anita

SMR System Szakértő, Budapest

Elérhetőségek

+36 20 201 3999

Bemutatkozás

Rohanó világunkban sok mindent csinálunk. Azért, hogy mindezt sokáig csinálhassuk nem feledkezhetünk meg a testünk és a lelkünk legjobb állapotáról sem. Hiszen mozgásunk az egyik alapvető feltétele az aktív életnek.
A kor előrehaladtával, egy izomláz vagy sportsérülés után,  a sok ülés miatt mozgástartományunk beszűkül, esetenként fájdalommal járnak bizonyos mozdulatok. Ezért hiszem, hogy Mindenkinek szüksége van egy olyan eszközre, mint az SMR henger és a hozzá tartozó egyszerű gyakorlatok helyes technikájának elsajátítására.
Az SMR rendszerével 2013. tavaszán ismerkedtem meg Kettlebell edzéseimen. Használata gyors, egyszerű és ugyanakkor nagyszerű is, hiszen jótékony hatása már néhány gyakorlat után érezhető. Ahhoz viszont, hogy ezt az állapotot sokáig fenntartsuk többszöri használatot igényel, amivel nincs is probléma, hiszen ha egyszer elkezdtünk alkalmazni már abba se akarjuk hagyni.
Tanuld meg képzéseinken gyakorlatainak helyes technikáját, szerezd vissza egészséges, fájdalmaktól mentes mozgástartományod, élvezd jótékony hatását!
Megosztás